Vedtægter

Vedtægter for CHK

Værdier

Christiansbjerg Håndboldklub er en klub, som går op i glæden og lysten til at spille håndbold. Og selvom håndbolden har hovedfokus, så er CHK et sted man kommer for meget mere end bare at spille håndbold. Vi dyrker vigtigheden i et stærkt fællesskab og godt sammenhold, da vi mener at dette vil være med til at skabe de bedste resultater på og udenfor banen. 


Vision: At skabe en klub der er attraktiv for spillere, ansatte og sponsorer. Have en sund og solid økonomi. At promovere klubben og gøre den synlig på landkortet. At skabe og sikre kontinuitet og klubkultur.
 
Mission: At skabe klare linjer gennem åben, ærlig og nødvendig kommunikation. Styring og kontrol over de ting vi beskæftiger os med. Skabe vindermentalitet og gøre hinanden endnu bedre.
 
Troværdighed: Vi er ærlige overfor os selv og hinanden. Vi har tillid til, og tror på hvad, der bliver sagt fra både spillere, trænere og ledelse. Herigennem skabes der tryghed.
 
Respekt: Vi respekterer og accepterer hinandens forskelligheder og grænser Vi respekterer, at der er en ”chef” på og udenfor banen.
 
Ansvarlighed: At både spillere, trænere og ledelse ikke siger ja til noget, som ikke kan overholdes – både sportsligt og økonomisk. Vi er ansvarlige for egne handlinger. Klubben og holdet kommer før individet.
 
Begejstring: Med glæde for spillet og sammenholdet, samt viljen til sejr, skaber vi vindere på og udenfor banen