CHK Hall of Fame

Kirstine Kanstrup har spillet 6 sæsoner i CHK, på henholdvis hold 5 og 4. 

Hun fortæller selv: 


Igennem CHK har jeg fået et stort netværk og bekendtskaber gennem mange år, fester, og Vejle-stævner. Klubben fokuserer meget på det sociale og har virkelig mange gode initiativer, som f.eks alle festerne, vaffelturneringer, lån af klublokale til hyggeaftener og individuelle holdaktiviteter. Jeg synes også jeg har fået meget ud af det spillermæssigt, og har aldrig spillet i en klub hvor hver træning både har været sjov, men også seriøs og med gode øvelser, der kan være med til at udvikle en. Alt i alt en fantastisk klub, jeg har nydt at spille i og kommer til at mangle” 


Kanstrup har netop delt kage ud til sin sidste træning, da familien rykker hjem til Haderslev. Vi takker Kanstrup for mange gode år og for hendes altid fremragende indsats i klubben.Følgende kriterier skal være opfyldt, for at blive en del af CHK Hall of Fame


  • Personen (som kan være spiller, leder, træner, frivillig hjælper) skal i en årrække have været en markant skikkelse i CHK Håndbold, og gennem sit virke have sat sit præg på klubben på og/eller udenfor banen.
  • Personen skal have været en god ambassadør for CHK Håndbold og have efterlevet klubbens værdier.
  • Medlemmer i CHK Håndbold Hall of Fame udpeges af den siddende bestyrelse.
  • Billedet af personen i aktion for klubben pryder væggen i klublokalet, samt på klubbens website og medier