Ledige stillinger

Træner søges til damehold i serie 1

Christiansbjerg Håndboldklub, Aarhus N (kreds 5)

Vil du være træner i klubben med Danmarks største dameafdeling? Så læs med her! CHK søger en træner til vores 3. damehold, som spiller i serie 1.

Hvad forventer vi af dig?

Du behøver ikke at have mange års trænererfaring, men vi forventer, at du har et godt håndboldhoved. Det vigtigste er, at du er engageret, dedikeret og har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor trænere, spillere og sportschefen sparrer med hinanden på kryds og tværs.

Hvad tilbyder vi?

• Dit hold træner to gange om ugen. Træningen foregår i Christiansbjerghallen hver tirsdag (kl. 18.00-19.30) og torsdag (kl. 21.00-22.30). Efter tirsdagstræningen er der mulighed for en times løbe- eller styrketræning og efter torsdagstræningen er der mulighed for dette inden træningsstart. Dame 3 og 4 træner sammen, så du vil få to medtrænere/sparringspartnere.

• En meget social klub

• Du bliver tilbudt kurser gennem klubben.

• Du bliver træner i håndboldklubben med Danmarks største dameafdeling med ca. 150 damespillere.

• Klubben har et fantastisk sammenhold både på træner- og spillerniveau.

• Der bliver afholdt mange sociale arrangementer såsom julefrokost og vaffelturnering samt opstarts- og afslutningsfest.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores sportschef Brian Nielsen på tlf. 50 57 15 62 eller e-mail christiansbjerghk@gmail.com for at ansøge eller høre mere.

Vi glæder os til at høre fra dig!