Klubnyheder

Stærkt trænerteam omkring damernes hold 1 og 2 fortsætter i CHK

6. april 2020, 11.49

Jan Bachmand Jensen (venstre) og Allan Quvang Hvalsøe (højre) efter en pokalsejr med hold 1.

Efter en god 2019/2020 sæson med sikre pladseringer i både 3. Division og Jyllandsserie har Christiansbjerg Håndboldklub valgt at forlænge kontrakter med trænerne omkring hold 1 og 2 på damesiden.

Allan Quvang Hvalsøe, cheftræner for hold 1 
Allan Quvang Hvalsøe, der har stået i spidsen for førsteholdet det sidste års tid, fortsætter endnu et år. "Vi er rigtig glade for, at Allan har skrevet under med os til en sæson mere, da vi sætter stor pris på den mængde arbejde, han ligger i klubben," siger sportschef, Brian Nielsen.

CHK har blandt andet valgt at forlænge med Allan, fordi han har været med til at danne en god og sund træningskultur. Klubben bærer præg af at Aarhus er en studieby med masser af studerende, som har mange bolde i luften, og hvor spillerne bruger håndbolden som et frirum. Disse kriterier har Allan været opmærksom på og har formået at danne et miljø, hvor presset fra trænerne er minimal. 

Dette har skabt en høj træningsmoral hos spillerne, og damerne har generelt har taget godt imod de nye ideer og spændende tiltag, som Allan har medbragt til værktøjskassen.  Allans mantra: ”Kom for at træne, ikke for at blive trænet!” har spillerne især taget til sig. 

Jan Bachmand Jensen, træner for hold 1 og 2
Jan Bachmand Jensen har de sidste 4 sæsoner været en fast og vigtig bestanddel af trænerteamet for CHK-damernes hold 1 og 2. Jan har i 2019/2020-sæsonen stået i spidsen for hold 2, og hans gode arbejde med holdet førte til en plads i top 3 i Jyllandsserien. 

"Jan er en fornøjelse at have i CHK. Han er altid glad, lyttende, godt forberedt, tålmodig og meget vellidt af trænere såvel som spillere. Han har stor erfaring og finder heldigvis også stadig glæde og motivation i at træne CHK's dygtige damer," siger Brian Nielsen.

Laura Leding, assistenttræner for hold 2
Laura Leding startede som spiller på hold 1-2 i sommeren 2019. Desværre rev hun sit korsbånd over få måneder senere. Men hun havde fået smag for det specielle fællesskab i CHK og ville ikke give slip på det. Derfor sad hun resten af sæsonen ofte med på bænken som assistenttræner for hold 2. Dette arrangement er vi rigtig glade for at have gjort officielt ved at skrive kontrakt med Laura for 2020/2021-sæsonen.

Vi ser glædeligt frem til endnu en sæson med Allan, Jan og Laura ved roret!