Klubnyheder

Christiansbjerg Håndboldklub indgår sponsoraftale med Viby Pava Center

10. december 2019, 15.17

Det er med stor glæde, at Christiansbjerg Håndboldklub kan præsentere Viby Pava Center som endnu en ny sammen arbejdspartner.

I 2000 startede brødrene Michael og Henrik Henriksen firmaet "Århus Industri- og Autolakering". Med vores store erfaring og høje serviceniveau, fik vi hurtigt mange kunder, både private, bilforhandlere og større danske virksomheder. Allerede i efteråret 2001 fik vi mod på mere, og åbnede derfor et Pava undervognscenter i baglokalerne af lakeringsværkstedet. Med en voksende kundekreds blev det nødvendigt at udvide, og i august 2005, flyttede Pava-afdelingen over i nabobygningen, og blev dermed Danmarks største Pava center. Samtidig blev endnu en aktivitet startet op, idet vi blev autoriseret Pava Bilsyn Center og Motorkontor.
I dag har vi indskrivnings centre til PAVA rustbeskyttelse i Viby, Skovby & Solbjerg. Vi har 12 ansatte i vores Pava undervognsbehandling og Bilsyn center. Vi sætter en ære i at yde en god service, og besvarer altid dit telefonopkald personligt. Hvis du sender os en mail, gør vi vores bedste for at svare så hurtigt som muligt. Har du brug for at aflevere din bil meget tidligt, kan du før vores åbningstid aflevere nøglen i en forsikrings-godkendt nøgleboks.

For at fejre sammenarbejdet mellem Christiansbjerg Håndboldklub og Viby Paca Center tilbydes alle medlemmer i CHK at få en undervognsbehandling fratrukket en speciel CHK rabat på 10%
Dette tilbud er kun gældende i august md. Glæd dig selv, din familie, eller venner med dette fordelagtige tilbud. Send en sms til formanden for Christiansbjerg Håndboldklub Brian Nielsen på telefon nr. 50-57-15-62 med dit navn og telefon nr. og du vil efterfølgende blive kontaktet.