Klubnyheder

Christiansbjerg HK indgår sponsoraftale med G4S/Byens Låseservice

10. december 2019, 15.17

Det er med stor glæde, at Christiansbjerg Håndboldklub kan præsentere G4S/Byens Låseservice som endnu en ny samarbejdspartner. G4S/Byens Låseservice er i dag et landsdækkende låsefirma med eget specialværksted og butik. De er en af landets førende i branchen og har både afdelinger i Århus, Aalborg, Kolding og Brøndby, så de har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet.

Hos Byens Låseservice har de erfaring, kompetence og et veluddannet personale, der hurtigt og effektivt tager hensyn til alle behov hos den enkelte kunde. De har en målsætning, der siger, at de altid vil yde en professionel låseservice for den enkelte privatkunde, erhvervskunde og i forbindelse med de mange offentlige opgaver for myndighederne.  

Ekstraordinært tilbud til dig og dine For at fejre sammenarbejdet mellem Christiansbjerg Håndboldklub og G4S/Byens Låseservice tilbydes alle medlemmer i CHK at få et gratis og uforpligtende besøg af låsesmeden. Under dette besøg vil han gennemgå alle døre og vinduer for eventuelle forbedringer, som kan øge sikkerheden i hjemmet. Hvis besigtigelsen føre til en ordre, vil der være en speciel CHK ordrerabat på 15%, som også gælder arbejdsløn. Dette tilbud er kun gældende i juli og august måned. Glæd dig selv, din familie, eller venner med dette fordelagtige tilbud.

Send en sms til formanden for Christiansbjerg Håndboldklub Brian Nielsen på telefon nr. 50 57 15 62 med dit navn og telefonnummer, og du vil efterfølgende blive kontaktet.