Klubnyheder

Træner søges til Serie 1 damehold 🔎

19. maj 2022, 14.25

Træner søges til Serie 1 damehold 🔎

Christiansbjerg Håndboldklub, Aarhus N (kreds 5) 


Vil du være træner i klubben med Danmarks største dameafdeling? Så læs med her! CHK søger en træner til vores 3/4 damehold, som begge spiller i serie 1. Du vil indgå i et tæt samarbejde med to assistenter/holdledere, som allerede nu er knyttet til holdene.


Hvad forventer vi af dig?

Du behøver ikke at have mange års trænererfaring, men vi forventer, at du har et godt håndboldhoved. Det vigtigste er, at du er engageret, dedikeret og har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor trænere, spillere og sportschefen sparrer med hinanden på kryds og tværs.


Hvad tilbyder vi?

- Holdene træner to gange om ugen. Træningen foregår i Christiansbjerghallen hver mandag kl. 21.00-22.30 og torsdag kl. 18.00-19.30. Inden træningerne vil der være mulighed for at løbe eller styrketræne.

- Du bliver tilbudt kurser gennem klubben.

- Du bliver træner i håndboldklubben med Danmarks største dameafdeling med ca. 150 damespillere. Der er dermed god mulighed for personlig udvikling.

- Klubben har et fantastisk sammenhold både på træner- og spillerniveau.

- Der bliver afholdt mange sociale arrangementer såsom julefrokost og vaffelturnering samt opstarts- og afslutningsfest.


Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores sportschef Brian Nielsen på tlf. 50 57 15 62 eller e-mail christiansbjerghk@gmail.com for at ansøge eller høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig!