Klubnyheder

Christiansbjerg Håndboldklub i Aarhus N søger træner til Jyllandsserie Damer

26. maj 2021, 08.23


Vil du være træner i klubben med Danmarks største dameafdeling? Så læs med her!


CHK søger en træner til vores 2. damehold, som spiller i Jyllandsserie. Du vil indgå i et tæt samarbejde med 1. holdets træner, Søren Strøm Jacobsen, som du også deler træningstid med. 


Hvad forventer vi af dig?

Du behøver ikke at have mange års trænererfaring, men vi forventer, at du har et godt håndboldhoved. Det vigtigste er, at du er engageret, dedikeret og har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor trænere, spillere og sportschefen sparrer med hinanden på kryds og tværs. 


Hvad tilbyder vi?

  • Dit hold træner to gange om ugen med 1. holdet, der spiller i 3. Division. Træningen foregår i Christiansbjerghallen hver tirsdag kl. 21.00-22.30 og torsdag kl. 19.30-21.00. Inden hver træning er der en times løbe- eller styrketræning.
  • Du bliver tilbudt kurser gennem klubben.
  • Du bliver træner i håndboldklubben med Danmarks største dameafdeling med ca. 150 damespillere. Der er dermed god mulighed for at udvikle sig og avancere på sigt.
  • Klubben har et fantastisk sammenhold både på træner- og spillerniveau.
  • Der bliver afholdt mange sociale arrangementer såsom julefrokost og vaffelturnering samt opstarts- og afslutningsfest.


Lyder det som noget for dig? Så kontakt vores sportschef Brian Nielsen på tlf. 50 57 15 62 eller email christiansbjerghk@gmail.com for at ansøge eller høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig!